Sensacional imatge i meritori punt

C.D. XÀTIVA F.B.: Fili, Álvaro, Carlos, Gerard, Vicent (Pablo, 63), Francesc (Rafa, 85), Gassó, Roca (Cristian, 50), José (Edgar, 50), Santi i José Llopis.
QUATRETONDA C.F.: Luisma, Derek, Ximo, Trinco, Vicent Badenes, Saoro, Elies Badenes (Adri, 60), Camilet, Johnny (Codi, 70), Tini i Simatero.

130 espectadors al Paquito Coloma

Quan ningú esperava un resultat positiu per al Quatretonda, els de Toni Part arrancaren un meritori empat del Paquito Coloma de Xàtiva en un encontre que ben bé hagueren pogut guanyar. El duel començà amb un clar penal que Simatero transformà en el 0-1 amb certa dosi d´emoció al endevinar-li la intenció el porter local Fili. Amb avantatge, els verd-i-blancs saberen mantindre´s ordenats sobre la gespa artificial i donaren molt bona imatge davant un rival que fou líder a les primeres jornades i que no sabia per on derribar la muralla quatretondenca. Els xativins no gaudien d´oportunitats massa clares però les poques que tenien eren perfectament rebutjades per la defensa o el porter Luisma, que també rendí a bon nivell. No obstant, una errada en banda de Johnny a les acaballes de la primera part propicià el gol de Francesc, el pichichi local, que posava les taules momentànies. Apenes a la jugada següent, una combinació entre Simatero i Tini acabà al fons de la xarxa després que el menut jugador superara per baix l´eixida de Fili. La segona part no canvià la decoració. Si bé els locals gaudien de més oportunitats, s´acostaven amb més perill i semblava que l´empat era qüestió de temps. I així fou, sobre el minut 70 fou Gassó el que anivellava de nou el marcador, abans que Ximo fora expulsat amb roja directa i el Quatretonda es quedara amb 10. Com les desgràcies no venen mai soles, a falta de 5 minuts el C.D. Xàtiva feia el 3-2 que semblava definitiu però el Quatretonda empatà al descompte amb un gol de força i raça del capità Trinco, que espentà sobre la mateixa línia de gol una falta que propicià una jugada molt embolicada dins l´àrea. Al final, primer punt fora de casa de la temporada per a un Quatretonda que jugà un dels seus millors partits de la temporada.
Fins ara hem rebut 22921 visitantes ací en esta pàgina!